logo taxi tammo

Boek hier jouw taxi, tammo!

Bel ons > Whatsapp ons >

Boek hier jouw taxi, Tammo!

Taxi nodig voor een ziekenhuisbezoek? 

Met Taxi Tammo kom je altijd op tijd voor jouw ziekenhuisbezoek. Heb je geen vervoer vanuit Groningen naar het UMCG of het Martiniziekenhuis? De nuchtere Groningse taxi staat dag en nacht voor jouw klaar. Misschien heb je plotseling slecht nieuws gehoord of heb je zelf geen vervoer? Taxi Tammo is de oplossing die jou van A naar B brengt. Voor een ziekenhuisbezoek of andere taxiritten is Taxi Tammo 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via Whatsapp of bereikbaar op: 050-880 04 44. 

Taxi Martini Ziekenhuis  

Taxi naar het Martini Ziekenhuis nodig? Wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk aanwezig zijn op jouw locatie. We houden rekening met de corona-maatregelen en zijn altijd voorzien van een mondkapje. Wij stellen het op prijs als je een mondmasker bij je hebt. Je vindt het Martini Ziekenhuis aan het Swietenplein 1, 9728 NT in Groningen. Voor korte ritten hanteren wij standaardtarieven. Het starttarief voor een 4 personenauto zit op €3,- en het starttarief voor een busje van 5 t/m 8 personen zit op €6,-. Woon je niet in Groningen? Wij van Taxi Tammo hanteert namelijk standaardtarieven afhankelijk van de locatie waar jij je bevindt. Is dat even handig. Heb je inhoudelijk vragen over een ziekenhuisbezoek of de tarieven? Neem dan contact met ons op. Wij proberen al jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.  

 

schieretaxi-tekst

Taxi UMCG 

Taxi UMCG nodig? Taxi Tammo zorgt ervoor dat je netjes wordt opgehaald en wordt afgeleverd bij het UMCG Groningen. Een ziekenhuisbezoek bij een dierbare? Wij zorgen er zo snel mogelijk voor dat je wordt opgehaald van de locatie waar je je bevindt. De tarieven staan vast en zijn hier te vinden. Indien gewenst brengt Taxi Tammo jou weer veilig thuis na je ziekenhuisbezoek. Wij hanteren nette tarieven en er wordt geen rit geweigerd. Heb je zelf een vervoersmiddel? Niet getreurd wij accepteren vrijwel alle opties. 

De flinke bagage kan van pas komen als je een koffer met kleding moet meenemen naar jouw ziekenhuisbezoek. Je vindt het UMCG aan het Hanzeplein 1, 9713 GZ in Groningen. 

 

 

contact header

 050 - 88 00 444 Whatsapp ons