logo taxi tammo

Over Taxi Tammo

Bel ons > Whatsapp ons >

Boek hier jouw taxi, Tammo!

 

Wij zijn de Tammorianen

 

Wij zijn Taxi Tammo. En wij zorgen ervoor dat jij prettig onderweg bent. Onze chauffeurs zijn van een ander kaliber dan de doorsnee taxichauffeur. Bij Taxi Tammo hebben we Tammorianen en dat is een slag apart. Een Tammoriaan ben je niet zo maar!  Intensieve trainingen, een uitgebreide screening en een emmer vol humor maakt de Tammoriaan tot ideaal gezelschapsdier.

 

Door altijd een stapje verder te gaan, er piekfijn uit te zien en altijd in te zijn voor een goed gesprek ( of een mooie grap ) proberen wij het leukste taxibedrijf van Groningen te zijn. Met onze frisse blik op de markt, geen jarenlange ervaring, maar wel verschrikkelijk veel passie en toewijding, zijn wij van mening dat we een mooie aanvulling op de bestaande markt zijn.

 

Dankzij onze oorsprong in Groningen zijn we eenvoudig ingesteld. Wij doen wat we zeggen en wij zeggen wat we doen. Duurt het wat langer voordat we ergens kunnen zijn met de taxi? Dan zeggen we dat eerlijk. Geen valse beloftes of afspraken welke we niet na kunnen komen. 

 

Onze tarieven zijn netjes en er wordt geen rit geweigerd. De korte ritten kunnen gewoon met Taxi Tammo worden gemaakt, hulphonden zijn welkom en ook de rollator of scootmobiel mag mee als het past. Er is geen Tammoriaan welke deze ritten uit de weg gaat. Wij kunnen het ons voorstellen dat er soms andere vervoersbehoeftes zijn. In al onze auto's zit een flinke bagageruimte.

 

 

Schierste taxi van Groningen

 

Betrouwbaarheid en persoonlijk staan bij Taxi Tammo hoog in het vaandel. De chauffeurs vinden het belangrijk dat jij veilig op je bestemming aankomt. Taxi in Groningen nodig? Taxi Tammo regelt het voor jou. Service zoals je dat wenst met een persoonlijk karakter, dát is Taxi Tammo.

 
 

Wat kost dat nou eigenlijk?

 

Voor een auto tot en met 4 personen betaal je een starttarief van €3,10 De tarieven zijn per kilometer €2,35 en per minuut €0,39.

Voor een busje van 5 t/m 8 personen is het starttarief €6,45. Per kilometer betaal je €2,95 en per minuut €0,44. Dus tou eem, bestel een taxi in Groningen, Tammo!

 
schieretaxi-tekst

 050 - 88 00 444 Whatsapp ons