logo taxi tammo

Boek hier jouw taxi naar Schiphol!

Bel ons > Whatsapp ons >

Boek hier jouw taxi, Tammo!

Goedkope taxi van Groningen naar Schiphol

 

Op zoek naar een goedkope taxi van Groningen naar Schiphol, of andersom?  Met Taxi Tammo kun je makkelijk en goedkoop van Groningen naar Schiphol, en weer terug. Wij hanteren een standaard tarief tussen Schiphol en Groningen. Zo reis je voor een vast, goedkoop tarief van 225 euro incl. BTW van Groningen naar Schiphol, of de andere kant op.

 

Vul direct het formulier in, en boek je taxi tussen Groningen en Schiphol voor 225 Euro incl. BTW.

 

 

Taxi kosten Groningen - Schiphol  

Met de taxi heen en weer tussen Groningen en Schiphol is nog best een eind, dat kan flink prijzig zijn. Daarom doen we bij Tammo Taxi niet moeilijk, en betaal je een standaard prijs. Zo kost een ritje van Groningen naar Schiphol of andersom altijd 225 euro, incl. BTW. 

Voor je vervoer tussen Groningen en Schiphol reis je met een auto tot 4 personen. Ben je met een grotere groep, geen probleem, met een taxi busje van Tammo reis je met 5 tot 8 personen van of naar Schiphol, vul het formulier in om een taxibusje te boeken.

Of je nou een dagje weg wilt, op vakantie gaat, of op zakenreis moet. Wij zorgen dat je op tijd, en zonder stress op je bestemming aankomt. Betrouwbaarheid en veiligheid staan bij ons bovenaan, en onze chauffeurs leveren fantastische service wanneer je met de taxi tussen Groningen en Schiphol reist.

We reizen natuurlijk allebei de kanten op, zo kunnen we je direct op Schiphol ophalen en naar huis brengen. Ga je op vakantie vanuit Groningen en moet je op tijd op het vliegveld zijn, onze taxi’s brengen je voor je vlucht naar Schiphol.

 
 

taxi groningen schiphol

 
schieretaxi-tekst
 

Bagage mee met de taxi tussen Groningen en Schiphol

Als je naar Schiphol gaat, is er een flinke kans dat je heel wat bagage mee hebt. Ook wanneer je (terug)komt vanuit Schiphol naar Groningen, en je ruimbagage zwaarder is dan ooit, Taxi Tammo neemt al je spullen mee. Al onze auto’s hebben een flinke bagageruimte, alles wat past kan mee.

Wil je van of naar Schiphol vanuit Groningen met een hulphond, scootmobiel, rollator of iets anders, dan wordt het geregeld. Wat je vervoersbehoeften ook zijn, wij denken mee, en weigeren niemand.  

 
 

De beste taxi van Schiphol naar Groningen

Taxi Tammo is niet zo maar een taxi bedrijf. Service, maar ook humor zijn voor ons ontzettend belangrijk. Wij zorgen ervoor dat je altijd prettig onderweg bent, en zijn altijd eerlijk in onze afspraken. Wanneer je een taxi tussen Groningen en Schiphol boekt maken we geen valse beloftes en komen we onze afspraken na.

Al onze taxichauffeurs zijn van een top kaliber, en onze Tammorianen maken je reis tussen Groningen en Schiphol een pretje. Taxi Tammo chauffeurs hebben intensieve trainingen gevolgd, uitgebreid gescreend én hebben een gevoel voor humor. Het is natuurlijk best een eindje rijden tussen Schiphol een Groningen, een Tammoriaan is het perfecte gezelschap voor je reis. Wij zijn niet voor niets het leukste taxibedrijf van Groningen, en onze chauffeurs zijn er altijd voor een goed gesprek.

 

 050 - 88 00 444 Whatsapp ons