logo taxi tammo

Boek hier jouw taxi naar Amsterdam

Bel ons > Whatsapp ons >

Boek hier jouw taxi, Tammo!

Goedkope taxi van Groningen naar Amsterdam

 

Op zoek naar een goedkope taxi van Groningen naar Amsterdam, of andersom?  Met een Taxi van Tammo ben je makkelijk en goedkoop van Groningen naar Amsterdam, of weer terug. Wij hanteren een standaard tarief tussen Amsterdam en Groningen. Zo reis je voor een vast, goedkoop tarief van 225 euro incl. BTW van Groningen naar Amsterdam, of de andere kant op.

 

Vul direct het formulier in, en boek je taxi tussen Groningen en Amsterdam voor 225 Euro incl. BTW.

 

 

Taxi kosten Groningen – Amsterdam   

Wanneer je met de taxi heen en weer van Groningen naar Amsterdam wilt, ben je een poosje onderweg, en dat kan flink prijzig zijn. Bij Tammo Taxi is het heel simpel, je betaald namelijk gewoon een standaard tarief tussen de bestemmingen Amsterdam en Groningen.

Zo kost een ritje van Groningen naar Amsterdam of andersom standaard 225 euro, incl. BTW.

Daarom doen we bij Tammo Taxi niet moeilijk, en betaal je een standaard prijs. Voor je reis tussen Groningen en Amsterdam word  je met een auto tot 4 personen vervoert.

Wil je met meer mensen naar Amsterdam met een taxi busje van Tammo reis je met 5 tot 8 personen naar je bestemmingen, vul het formulier in om een taxibusje te boeken.

 
 

taxi groningen naar amsterdam

 
schieretaxi-tekst
 

Van Amsterdam naar Groningen en andersom met al je bagage

Of je nou terug komt vanuit een dagje shoppen in Amsterdam, of iets anders, al je bagage kan gewoon mee. Wij zorgen ervoor dat als je vervoersbehoeften helemaal in orde zijn. Wil je van of naar Amsterdam vanuit Groningen met een hulphond, scootmobiel, rollator of iets anders, dan wordt het geregeld. Al onze auto’s hebben een flinke bagageruimte, alles wat past kan mee.

Betrouwbaarheid en veiligheid staan bij ons voorop, en onze chauffeurs leveren fantastische service wanneer je met de taxi tussen Groningen en Amsterdam reist. Wanneer je ook wilt aankomen, wij zorgen er voor dat je zonder stress, op tijd op je bestemming aankomt.

Amsterdam is een superleuke bestemming voor een dagtripje vanuit Groningen. Met een Tammo Taxi kan helemaal zelf weten wanneer je wilt vertrekken en aankomen. Ga je een dagje weg, op zakenreis, of op vakantie, de rit tussen Amsterdam en Groningen is zo voorbij in onze taxi’s.

 
 

De beste taxi van Groningen naar Amsterdam

Wanneer je een taxi tussen Groningen en Schiphol boekt maken we geen valse beloftes, en komen we onze afspraken na. Taxi Tammo is niet zo maar een taxi bedrijf, als bedrijf uit Groningen zijn wij eenvoudig ingesteld.  Wij zorgen ervoor dat je altijd prettig onderweg bent, en zijn altijd eerlijk in onze afspraken.

Wij zijn niet voor niks het leukste taxibedrijf van Groningen, en onze chauffeurs zijn er altijd voor een goed gesprek. Al onze taxichauffeurs zijn van een top kaliber, en onze Tammorianen maken je reis tussen Groningen en Amsterdam een pretje. Het is natuurlijk best een eindje rijden tussen Amsterdam en Groningen, een Tammoriaan is het perfecte gezelschap voor je reis. Taxi Tammo chauffeurs hebben intensieve trainingen gevolgd, uitgebreid gescreend én hebben een gevoel voor humor.

 

 050 - 88 00 444 Whatsapp ons